Edelsteen liefhebber & grafisch ontwerper

Hi, Ik ben IRIS

OVER

Sinds mei 2023 ben ik gestart met Het Stenen Winkeltje. Een droom die ik al langer had. Maar als ondernemer (mooiook.nl), moeder en honden eigenaar had ik al genoeg te doen. Toen kreeg ik een grote erfenis en besloot ik naast mijn bedrijf toch een edelstenen winkel te starten. Wat begon als klein winkeltje in de slaapkamer vanuit huis groeide al snel tot een winkeltje in het centrum van Winsum. 

Als klein meisje sleepte ik al steentjes mee naar huis, kleine getrommelde kiezelsteentjes uit grindpaden of ruwe vuurstenen. En tijdens elke vakantie als volwassene koos ik een steen uit de natuur en nam deze mee naar huis als souvenier (dit doe ik nog steeds!).

Mijn eerste echte edelsteen was een bergkristal bol van 4 cm. Ik wilde eigenlijk die hele grote bol maar dat bleek onbetaalbaar voor mij. Niet veel later kocht ik mijn eerste edelstenen ring, een simpel zilveren ringetje met een prachtige dieprode carneool.

De edelstenen vond ik heel magisch maar ze waren zo duur. Ooit, zei ik tegen iedereen, heb ik mijn eigen edelstenen winkel voor elk budget!

De edelstenen die ik zelf het allermooiste vind in de winkel? Die staan een beetje uit het zicht, op de schouw in het winkeltje. Uiteraard ook te koop ;-)

MIJN VERHAAL

Fijne edelstenen / unieke collectie / mineralen advies / unieke kadootjes / zelfgemaakte sieraden / exclusief winkeltje / fijne gesprekken / kopjes thee

HET STENEN WINKELTJE STAAT VOOR ...

Het stenen winkeltje is vanuit een diep verlangen ontstaan om mensen te laten kennis maken met edelstenen maar ook vooral voor ieder budget een steen kunnen aanbieden. 

Onze prijzen zijn vriendelijk en afgestemd op jouw budget. Want iedereen verdient het om de positieve kracht van edelstenen te ervaren.  Je vind bij mij mini steentjes vanaf 50 cent. 

Edelstenen zijn heel mooi en voor wie er open voor staat, kan een edelsteen meer doen dan alleen mooi zijn. Meer weten? Kom langs! 

"Mensen kennis laten maken met de schoonheid en kracht van edelstenen."

MIJN missie

terugkerende
KLANTEN

80%

SOORTEN
STENEN

100+

OPENINGS
JAAR

2023

Vragen? Je mag mij altijd mailen!

@hetstenenwinkeltje

Volg me op Instagram

Menu